Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
KRUUBIPUDER
Sellest on siin varem juttu olnud, aga räägin veel :) Olen taasavastanud enda jaoks kruubid. Ükspäev oligi suur isu kruubipudru järgi (ise vist ei usu siiani, et mulle nagu päriselt ka võiks kruubid maitseda). Keetsin kruubid, samal ajal praadisin pannil sibula ja singi rasvaines. Segasin kokku ja valmis ta saigi.
Kes ei tea, siis kruupide keetmine võtab pikemalt aega, kruubid võib ka eenevalt likku panna, see kiirendab keetmise protsessi hiljem.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment