Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
Pajaroog kanaga
Valmis üks imehea ja toitev pajaroog. Tegin jälle ühe suurema pajatäie, mitmeks söögikorraks korraga. Seega panen siia toiduained suuremates kogustes, mida saad ise vähendada väiksemat portsjoni tehes.
Vajad:
10 keskmist kartulit
1 pakk külmutatud rohelisi ube
1 purk konserv kikerherneid
1 purk punaseid ube
600 g kana rinnafileed
pool porrut
1 köögivilja puljongikuubik
1 pakk kookoskoort
1 sibul
serveerimiseks riivjuustu
Tee nii:
Koori kartulid ja tükelda väiksemateks tükkideks ja pane keema. Kui kartul väheke aega keenud, viska sisse rohelised oad, näputäis meresoola ja 1 köögivilja puljongikuubik. Samal ajal tükelda kanafilee tükkideks ja viska pannile küpsema. Maitsesta meelepäraste maitseainetega. Mina lisasin ürdisoola, chillipipart, sidrunheina. Kui kana peaagu küps lisasin tükeldatud porru ja terve kookoskoore, maitseks 1 tl kanget karripastat (see annab väga hea maitse).
Kui kartul ja oad pehmed, lisa läbi pestud kikerherned ja punased oad. Samal ajal jälgi pannil toimuvat :) Kui kana, koos kastmega valmis, kalla kõik kokku ühte potti ja sega kogu roog läbi. Seejärel lase veel podiseda ja maitsesta kui see vajalik. Serveeri riivjuustuga.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment