Pajaroog kanaga



Valmis üks imehea ja toitev pajaroog. Tegin jälle ühe suurema pajatäie, mitmeks söögikorraks korraga. Seega panen siia toiduained suuremates kogustes, mida saad ise vähendada väiksemat portsjoni tehes.

Vajad:
10 keskmist kartulit
1 pakk külmutatud rohelisi ube
1 purk konserv kikerherneid
1 purk punaseid ube
600 g kana rinnafileed
pool porrut
1 köögivilja puljongikuubik
1 pakk kookoskoort
1 sibul

serveerimiseks riivjuustu

Tee nii:
Koori kartulid ja tükelda väiksemateks tükkideks ja pane keema. Kui kartul väheke aega keenud, viska sisse rohelised oad, näputäis meresoola ja 1 köögivilja puljongikuubik. Samal ajal tükelda kanafilee tükkideks ja viska pannile küpsema. Maitsesta meelepäraste maitseainetega. Mina lisasin ürdisoola, chillipipart, sidrunheina. Kui kana peaagu küps lisasin tükeldatud porru ja terve kookoskoore, maitseks 1 tl kanget karripastat (see annab väga hea maitse).
Kui kartul ja oad pehmed, lisa läbi pestud kikerherned ja punased oad. Samal ajal jälgi pannil toimuvat :) Kui kana, koos kastmega valmis, kalla kõik kokku ühte potti ja sega kogu roog läbi. Seejärel lase veel podiseda ja maitsesta kui see vajalik. Serveeri riivjuustuga.

No comments:

Post a Comment