Riisi pajaroog



Mida vajad:
500 g jasmiini riisi
1 purk punaseid ube
1 purk kikerherneid
1 purk letšot

kurkum
sool

Tee nii:
Pane riis potti keema. Võid teha pool pakki (250 g). Keedu vette lisa väheke meresoola. Nõruta ja pese sõela peal läbi oad ja kikerherned. Ära kasuta kunagi plekkpurgi vedelikke :) See lihtsam rikub kogu toidu maitse! Viska vähese rapsiõliga pannile. Kui riis pehme, lisa ka see pannile. Seejärel avasin enda valmistatud tomati/sibula mõksi, mida saab asendada kas tomatipasta või letšoga. Lisa alguses vähem (alati saab juurde lisada). Lase podiseda mõned minutit ja viimasena maitsesta soola ja kurkumiga ja lase veel natuke kaane all olla. Vajadusel lisa letšot juurde. Head isu!

Kogusest saab 4 portsjoni!

No comments:

Post a Comment