Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
Broilerikebab
Vajad:
450 g broilerihakkliha
1 küpse banaan
5 spl riivsaia
1-2 tl soola
2 tl Tandoori pulbrit
grillvardaid
võid
Paneerimiseks:
seesamiseemneid
Sega kõik koostisained. Banaan tee käte vahel pehmeks. Pane mass 10-15 minutiks külmkappi. Seejärel otsi välja grillvardad, mille ümber hakkmass mätsida (põhimõtteliselt võib need pätsid teha ka ilma vardata). Seejärel rulli seesamiseemnete sees ja viska võiga kaetud pannile pruunistuma. Lase pruunistuda mõlemalt poolt, seejärel asetasin grillahju järelküpsema. Umbes 15-20 minutit 200 kraadi juures. Serveerisin pruuni riisiga, kerge külma kastmega ja toorsalatiga.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment