Quesadillad



Ehk siis mehhikopärased suupisted, minul midagi selle laadset vahel pole. Täitsa eestipäraste maitsetega amps.
Kõigepealt riivisin porgandi ja tükeldasin sibula, natuke lasin pruunistuda ja seejärel lisasin veerand klaasi vett. Hautasin umbes 10 minutit. Soola ja väheke pruuni suhkrut lisasin ka. Porgandi magusus tuli imeliselt esile. Siis riivisin Gouda juustu. Kui porgandi mass valmis, tõstsin täistera tortilla pannile (ilma rasvainet lisamata), lisasin poolele osale sellest porgandi massi, riivitud Gouda juustu, paar viilutatud juustu laastu. Voltisin teise poole peale ja panin kaane peale. Pruunistan ühelt poolt ja teiselt poolt. Pildi jaoks nii pruunid ei tulnud, teised mis tegin tulid ilusad krõbedad. Mul oli nii täistera tortilla kui ja mitmevilja tortilla ja meeldis mitmevilja variandiga rohkem. Kena juustune amps, kergelt magusa ja pehme porgandiga. Väga hea :)

No comments:

Post a Comment