Frikadelli supp



Vajad:
3 porgandit
3-4 keskmist kartulit
20 cm porrut :)
400 g hakkliha segu
3 spl riivsaia
puljongikuubik
1 sibul
võid praadimiseks

Kokku: 6 portsjoni

Keetsin frikadellid eelnevalt valmis, selleks et vältida supi hägust leent. Hakkliha massile lisasin 3 spl riivsaia, soola ja pipart. Teelusikaga võtsin massi, veeretasin väiksed pallid ja hops ja hops viskasin keevasse vette. Kui pall tõusis pinnale, oli frikadell valmis. See kõik käis väga kiirelt. Tõstsin frikadellid taldrikule ja jätkasin supi tegemist.

Koori ja tükelda porgandid, kartulid ja sibul. Viska pannile koos võiga sibul ja porru. Pane potti vesi keema, lisa sool ja porgandi rattad.
Kui porgand juba mõnda aega keenud, lisa kartul ja pannil olev kraam. Kasutasin köögivilja puljongikuubikut (öko märgiga - vähemalt on lootust, et pole täielik mürk). Kui annid pehmed, lisasin supile frikadellid ja lasin veel podiseda. Keerasin tule alt ja lasin sirka 10 minutit kaane all seista. Super supp tuli :)

No comments:

Post a Comment