Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
Seene Plaadipirukas
Vajad:
pärmi-lehttaigent 500 kg
mozarella juustu 200 g
riivjuustu 150-200 g
seened (minul enda korjatud kuuseriisikad ja kitsemamplid)
1 suur sibul
praadimiseks võid
Eelmisel päeval tükeldatud ja pannil läbikuumutatud ainult soolaga. Ilma rasvaine ja sibulata. 0,5 L purgu suurune kogus.
Tee nii:
Pane pärmi-lehttaigen sulama. Prae pannil võiga üks suur sibul. Annab pirukale hea maitse. Tükelda mozarella juust. Kui taigen sulanud, aseta see ahjuplaadile, vajadusel rulli ja säti nii, et terve plaadi täis saaks kaetud. Lisa seened, seejärel praetud sibul, tükeldatud mozarella ja riivjuust.
Pane 200 kraadisesse ahju, umbes 35 minutiks (säti aeg enda ahju järgi, paremate ahjudega saab ilmselt ka kiiremini pirukas valmis). Head isu!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment